maandag, december 17, 2007

Santa Claus

Ohh is geen schatje. Dit is mijn oude kerstman van vroeger. Ja ja dat is inderdaad een oudje dan :-) Min moeder vulde vroeger zijn mandje met smarties. Mijn kleine broertje en zusje hadden ook hun eigen kerstman . Het is een leuk kerstherinnering.
Ik hoorde net van mijn moeder dat ik zelfs 2 jaar oud was toen ik hem kreeg dus hij is echt bijna antiek.
Het was trouwens de vraag van Birgit wie hier commentaar om mijn berichtje heeft achter gelaten wat is je favorieten kerstornament op haar blog vind je nog meer dingen hierover.
Klik op haar naam bij het commentaar op dit berichtje
-------------------------

Oh isn`t he gorgeous. This is my old santa Claus from the time that I was a little girl( yes I know that is a long time ago;-) ). My mam filled his little basket with smarties (m&m`s) my little brother and sister did have a Santa Claus of them self.
My mom yust told me that I was 2 years old when she bought him for me. So he is almost antiek


6 opmerkingen:

Birgit zei

Heel leuk!!

Marjolein zei

Die is lief, enig dat je dat nog hebt zeg!!

margriet zei

Geweldig leuk, dat kerstmannetje. Echt jeugdsentiment.

Ingrid zei

Leuk kerstmannetje. En geweldig dat je 'm nog steeds hebt.

Wilm@ zei

Wat leuk, zo'n herinnering van vroeger ! Ik heb dat zelf met een soort kaarsenstandaardje. Gemaakt van ragfijn, goudkleurig metaal. Er moesten kleine kaarsjes in en door de warmte gingen het bovenste deel draaien en deed kleine belletjes tingelen... Helaas is dit ding er niet meer... Maar anders had ik er vast over gescrapt !

Las dat je in Leiden woont ( heb ik ook jaren gewoont ) en moeder bent van Tom ( ben ik ook, alleen is het bij mij Thom )

Groeten en liefs,
Wilm@ van T.

Mika zei

Great that you have that......it is definitley old. Mika