donderdag, oktober 23, 2008

Marmot/ heerlijk

Zo weer heerlijk gescrapt de afgelopen dagen. Ik moet zeggen het papier en de foto`s inspireren me enorm dus vandaar da ze soms in 1 uur echt af zijn.

De onderste is Tom in het restaurant op het strand in de buurt van Venetie. Je kon daar heerlijk eten.
Doorboven dus hieronder;-) zie je de marmot uit de Oostenrijkse bergen. Zo leuk om te zien hoe ze uit hun holletjes komen om de appeltjes en pinda`s van de kinderen aan te nemen.

----------
Wow the pictures and the papter inspired me so much that I made tha last one just in 1 hour. You can see Tom in the restaurant on the beach in Venice and the other one is a marmaot don`t know the word fot it in Englisch and he is eating his apple that he got from the childeren. It is so sweet.6 opmerkingen:

Elly zei

Een uurtje???? Ik zit altijd uren te ploeteren op een lootje! Maar je hebt gelijk, het papier is al geweldig! Blijft het evengoed de kunst om er nog een leuk lootje mee te maken natuurlijk, en het is je wéér gelukt!!! Vooral die marmot vind ik helemaal super!!!!

Marlies zei

very cute pages!!
I love the colors of the one in the bottom!

xoxo
Marlies

Anoniem zei

Ohhh, wat schattig zeg!
dx Maaike

Ingen zei

Ze zijn beide super linda :D

Anoniem zei

Leuk gedaan, heerlijk die frisse kleurtjes.

Gr. Jacq

Marjolein zei

Leuk joh, die met die marmot! Super papier..... wou dat ik dat hier eens kon vinden! Die van Tom vind ik enig vooral die swirls!