woensdag, maart 25, 2009

scrap-a-licous/2

Zo weer wat op de foto kunnen zetten wat ik heb gemaakt tijdens het weekend. Onder andere deze wallhanger met een oude foto van mezelf erop. Deze foto had mijn vader vroeger altijd bijzich in zijn portefeuille. Op de foto heb ik krullen die ikvroeger echt niet had. Mijn moeder had krulspelden er in gezet. Daarna gingen we op bezoek bij mijn Oma. Deze vond het zo mooi dat we naar de fotograaf gingen om er een foto van te maken. Tja vroeger hadden mensen geen eigen fotocamera.
Deze workshop werd gegeven door Martha een van de SIS fashionista`s een leuke amerikaanse dame.

-----------------------
I just taken a few pictures of my scrap-a-licous wallhangers that I made. This one is with a picture of me. Do I look sweet???
This picture was taken because my grandmother thought I look so pretty so we went to the photographer to make this picture of me. My mom made the curls in my hair and my father loved this picture of my very much so he carried it for many jears in hun wallet.
Made this wallhanger in the class of Martha a great fasshionista. She is a lovely lady.
Deze wallhanger is tijdens de workshop van Jo-Ann gemaakt er origineel.

Made this wallhanger in the class of Jo-Ann I love this idea she is so talented.

Ach en dit is mijn eigen productie van vandaag.

And this is my own prodution of to day :-)De haan en de gans die voor zoveel overlast zorgde tijdens onze overnachting in de B&B

The goose and the rooster making so much noise together that the wook use op every morning at 3 ò clock :-(

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ohhh the wall hangings are soo very lovely. You did a wonderful job!

Jenneke zei

Wat was het leuk he, de Scrap-a-Licious!! Achteraf gezien had ik er nog wel een dagje aan vast willen knopen, had zondag toch een wat 'onrustig' gevoel, wetende dat jullie allemaal weer lekker aan het scrappen waren met z'n allen. Je layouts en wallhangers zijn heel erg leuk geworden, vooral de hanger van Martha!!
Misschien tot volgende jaar???

Jenny Bergvall zei

Hi Linda, Feel free to spy on me as much as you want *s* I sure gonna write in english more and more.... now that I have a few international readers ;-)

See you in the web!!
XOXO Jenny

Elly zei

Die wallhangers vind ik echt helemaal geweldig (lief hoor die krulletjes!)!!! Daar had ik ook voor gegaan, maar helaas! En leuk om te zien dat je zo door gegaan bent met de glimmermist.

Viv zei

Het was echt een fantastisch weekend, ik kijk er met zoveel plezier op terug!!!
Ik heb nog geen een van mijn projectjes afgemaakt (ben ik erg zeg, gewoon geen tijd) moet ik maar niet zo veel op alle blog`s gaan zitten lezen ;0

De hanger van Martha is zo leuk, die workshop had ik ook wel willen volgen! Trouwens al je scrapsels zijn erg leuk geworden!

Xox Vivian

Anneke zei

prachtige wallhanger heb je gemaakt

Anniek zei

Begin eindelijk een beetje bij te komen van het SAL weekend!! Vermoeiend hoor dat scrappen! ;-)
Je wallhangers zijn erg mooi geworden! Jammer dat ik de laatste workshop van Martha moest missen omdat ik met Birgit terug reed. Gelukkig heb ik van Corinne al een PDFje ontvangen met uitleg. Ga ik denk ik morgen aan beginnen. Schiet al aardig op met het afmaken van de werkstukjes. Heb gisteren trouwens nog meer leuke oude kinderboekjes gekocht bij de kringloopwinkel voor maar 50 cent per stuk!!

Marit zei

Leuk om te zien dat iedereen op zijn eigen manier met en na het Scrap-a-licious weekend bezig is! Alsof er een grote wolk inspiratie overheen hing, die zich nu uitspreidt...!