dinsdag, augustus 11, 2009

IJsgrot

Dit was toch wel het meest bijzondere wat we deze vakantie gezien hebben. Het was ook een stevig klim om er te komen. Eerst met de auto over een stijl haarspeldbocht weggetje. Daarna 20 minuten stijl omhoog lopen met haarspeldbochten. Toen met de kabelbaan verder omhoog. Na een koffie stop met topfenstrudel begonnen we aan de laatste zware klim die je heironder ziet en die eindigd bij de ingang van de grot
Onder weg zagen we dit kasteeel waar we vorige jaar al zijn wezen kijken

En dan de grot zelf echt geweldig. Hij is 42 km lang en het is daar zomers 0 graden en `s winters 20 graden onde de nul. We ginge ner met een groep tegelijk in en je kreeg om de zoveel personen een olielapje mee want het was er pikkedonker. En ja hoor 700 traptreden omhoog en weer 700 naar beneden dus dat was weer een stevige klus maar echt de moeite waard ik heb er van genoten. De gids verlichte zo nu en dan bepaalde ijsformaties en vertelde er wat over.


En dit is mijn art jounaling hier over. Het is gemaakt met caran d'ache krijt4 opmerkingen:

Elly zei

Leuk, al die vakantie foto's! Jij hebt voorlopig genoeg te scrappen! En al je mixed media is ook super geworden, wat een creativiteit in je vakantie!

Marjolein zei

Wat een schitterende foto's zeg, en die journalpage....wow, je kan netjes tekenen hoor!

Meikoningin zei

Wow dat ziet er onwijs gaaf uit ! Dat is inderdaad supergoede inspiratie voor journaling, top :D

Marit zei

Ooooh, wat een schitterende foto van die ijsgrot!