zondag, november 15, 2009

Scrap it & wrap it

Ja ja ik ben uitgenodigd om voor Jeannine haar webwinkel voorbeelden te maken. Ik ben er natuurlijk super trots op Dit zijn mijn eerste producten die ik heb gemaakt. Wil je meer weten ga dan op haar site kijken. Ze verkoopt heel veel leuke spullen en wat haar site zo uniek maakt is dat ze vaak dingen per stuk verkoopt, zoals bloemen en bedels. Ze heeft ook een leuk glimmermist aanbieding deze week.
http://scrapitandwrapit.nl/pages/6/nieuws.html

Made this things for a website that is selling scrap suplies and card/ATC making little things. She special because she is selling things separet. So if you want 1 flower or something like that its is possible. That is realy great. Take a look at her website above is the link
Bij Jeannine op haar site zie je goed dat het een wallhanger is. Hier is hij nog niet af.


En ach een ATC tje kon er ook nog wel van gemaakt worden van het leuke papier wat ik had gekregen. Speciaal voor Jeannine om haar te bedanken.
En deze heb ik met glimmermist bewerkt. Je ziet aa nde ondeerkant een blauwe waas3 opmerkingen:

Jeannine zei

Hoi Linda,

Ook op je eigen site zijn ze een aanwinst. Wat leuk dat we er allebei zo blij mee en trots op zijn.
Je scrap-stijl vind ik echt super gaaf!

Liefs Jeannine.

Elly zei

Wat leuk dat ik je weer eens tegenkwam op m'n blog (net als Jacq trouwens!) Werd natuurlijk ook gelijk nieuwsgierig naar de jouwe. Wauw, wat leuk dat je voorbeelden mag maken voor een scrapwinkel. Het ziet er echt supergaaf uit! Ik zit echt in een mega scrapdip, kan niet bij m'n spullen (staan nog opgeslagen bij m'n zusje en ze zijn verstopt achter de kerstspullen), maar ook de zin is even helemaal verdwenen. Nou ja, komt wel weer goed!
Doe je de groetjes aan de meiden op de groep?!?
Groetjes Elly

Meikoningin zei

Gave dingen en hartelijk gefeliciteerd met je designer-schap :D Superleuk als ook anderen de dingen die je maakt mooi vinden ;)