woensdag, september 28, 2011

Cat,s, beach christmas etc....

een maitlje met van alles e nnogwat. De katten liggen hier in etage`s op de zitzak prachtig om te zien. Het is hier in NL prachtig weer dus hup naar het strand en genieten. Verder is mijn kerstbal bijna klaar nu nog het motief er op maken en ik ben begonnen met het bekleden van stoelen ja niet zomaar ik doe er een cursus voor. Dus vanmorgen naar Katwijk geweest om deze stof te kopen. Dit is een van de stoeltjes die ik ga bekleden. Hij is 50 jaar oud en hoorde bij het eerste bankstel van mijn schoonouders gekocht bij de Beijenkorf leuk he?

--------------------------
Done a lot this week. I knit this Christmas-bal but he is not finished yet. the weather is perfect in the Netherlands so we went to the beach mhhh I love it. then I started to making this chair as new... Yeh and I bought this fabric for it. Following a course for it. the chair is 50 years old and belonged to my mother in law and I am happy to making it mine :-)
2 opmerkingen:

Fia zei

Hallo Linda...

wat een leuke stof voor dit speciale stoeltje.
Je katjes hebben het goed bij jou wat een lieverds toch!!
Ik vind je blog zo leuk heel sfeervol!!

Groetjes Fia

Marit zei

Heee... een nieuwe bloglook! Ik had het nog niet gezien. Leuk! Ik heb ook ooit zo'n soort stoeltjes in huis gehad (en zelf bekleed) Het stofje is lekker vrolijk! En vergeet niet te genieten van het mooie weer - het is zo weer voorbij.