dinsdag, mei 05, 2009

Aankopen/ mixed media


Zwart/Wit is deze nieuwe mixed media collage. De titel is denk ik Pure poison zoals op het flesje staat in de mevrouw haar hand. De poes een van onze blauwe russen moest er ook bij want zijn grijze kleur paste er zo mooi bij. Tja wat betekend die titel .... geen idee misschien slaat het op het feit dat als je eens een poes heb gehad je nooit meerzonder kunt. Een soort goed aardig "gif" dus ;-) waar ik last van heb.Vandaag weer heerlijk over de kindervrijmarkt in Oegstgeest gelopen. Om 8.00 uur waren we en om 13.30 was ik weer thuis. Moe maar voldaan. En dit zijn mijn aankopen. Een aantal leuke oude kinderbokejes en oud zwarte pieten spel, wat aankleedpopjes en een Puca stempeltje.
Het sigarenkistje met sigarenbandjes kon ik niet weerstaan. Daar kan ik vast wel iets leuks mee scrapppen.
5 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg leuk allemaal en wat een gave zwart/wit "lo" heb je gemaakt,kwijl....

Gr. JAcq

Janny zei

Prachtig en wat heb je heerlijke inkopen gedaan;o)

Marjolein zei

Da's toevallig, zou net bij je langs en jij wipt bij mij aan:-)
Ik vind je mixed media poison super! Ben heel benieuwd waar je nou die afbeeldingen weghaald? Ik kan hier maar nergens goeie dingen vinden...snikjes...

Mazina zei

Wat een ontzettend mooie en leuke layout!

groeten
Mazina

Marit zei

Geweldige lay out!!! En ja, ik heb ook wat oude kinderboeken op de vrijmarkt gevonden laatst. Heerlijk hè, zoveel moois mee naar huis mogen nemen voor een habbekrats!